Projekt i admin

I Digitala Företaget finns en funktion för att knyta samman händelser, tidrapporter, körjournaler med mera till ett projekt. För en användare av appen kan det till exempel vara smidigt att importera ett komplett projekt till en kundfaktura. Du som administratör har i ditt verktyg en tydlig överblick över de upplagda projekten och kan där också göra ändringar vid behov.

OBS! Ett projekt i Digitala Företaget motsvarar inte projekt i redovisningstekniska termer, dvs de saker du registrerar mot projekt kommer inte bokföras mot motsvarande projekt.

Du kan läsa mer om hanteringen av- samt fördelarna med att jobba med projekt för dina kunder i manualdelen för projekt i appen.

I administratörsverktyget ser du de upplagda projekten inne på en kund genom att klicka på Projekt i menyn. Här ser du information om när projektet startade, namn, om projektet är knutet till en specifik kund samt om projektet är aktivt eller avslutat.

projekt

Genom att klicka på ett projekt öppnas en överblick. Här ser du en sammanställning över samtliga in- och utgifter knutna till projektet, men även eventuell nedlagd tid och körsträcka. Du kan klicka dig vidare direkt in på en specifik händelse för att göra ändringar osv.

Längst ned till höger redovisas en summa för projektet.