Mötesplatsen – Ett enkelt och kostnadsfritt sätt att möta och få nya kunder

Här kommer en spännande nyhet för er administratörer – Mötesplatsen!

Mötesplatsen är ett enkelt och kostnadsfritt sätt att möta och få nya kunder, och genom att aktivera mötesplatsen kommer ni bli synliga och valbara för nya användare av appen.

Så här går det till:

Börja med att i startvyn klicka på ”hjärtat”, eller gå via Användarhantering – Förfrågningar från kunder.

1

Det som händer är att du landar i det nya admingränsnittet och kan klicka dig in i en ny flik, kallad ”Förfrågningar från kunder”.

Genom att aktivera mötesplatsen presenteras du villkoren för deltagande. Om du väljer att acceptera villkoren så fortsätter du med att fylla i din företagsinformation och ladda upp din logotyp. Du har också möjlighet att beskriva er som administratörer i de två fälten – ett som kommer synas i appen och ett som kommer att synas på digitalaforetaget.se.

2

När du sparar dina uppgifter nere i det vänstra hörnet så flyttas du per automatik över till fliken ”Redigera prismatris” och inställningarna för dina priser.

Läs först igenom den röda informationstexten och börja sedan med att sätta dina priser. Du kan välja mellan att sätta fasta priser och att välja pris på begäran (offert). Har du svårt att sätta ett fast pris inledningsvis så är en bra idé att låta allt vara pris på begäran.

Du kan även prissätta några andra tilläggstjänster. Tre tjänster finns där som standard, men vill du lägga till dina egna tilläggstjänster utöver detta så kan du även göra detta. Se även över avtalsdetaljerna.

Du kan göra ytterligare tillägg till avtalet genom att göra det i fritexten i steg 3. Vi har föreslagit några olika exempel.

När du sparar har du möjlighet att granska ditt avtal en sista gång innan du väljer att godkänna.

3

Grattis, du är nu aktiv på mötesplatsen!

Inkommande förfrågningar från kunder kommer att visas under fliken Förfrågningar och du kommer även märka det från startvyn då hjärtat kommer att lysa med rött. Du kommer att se när förfrågan skickades, från vem, kontaktuppgifter, samt lite övriga detaljer. Om du blir vald i appen så skickas alltså en förfrågan till dig som du har möjlighet att acceptera eller avslå. Väljer du att acceptera så är ni kopplade och redo att börja samarbeta!

Glöm inte att gilla Digitala Företaget Facebook för de senaste nyheterna.